OVER DE CHEF

In Maaseik en omgeving kent iedereen de “Tiffany’s” als een gezellig klasse-restaurant met een verfijnde keuken, een uitstekende wijnkaart en een persoonlijke ontvangst. Sinds juni 2020 staat Pascal Peters aan het roer.

De Maaseikenaar studeerde aan de hotelschool van Hasselt en vervolmaakte zijn kennis en kunde in de klassieke Frans-Belgische keukens van enkele Limburgse toprestaurants.

Met de overname van de Tiffany’s startte hij voor het eerst een eigen restaurant. Dit was een logische volgende stap in het uitbouwen van zijn passie.

“De essentie van een goede keuken is de smaak, met respect voor het product. Daar ga ik voor. Dagverse producten, harmonieuze combinaties en vooral veel passie en liefde voor het vak”

zegt de winnaar van de prestigieuze meesterschapswedstrijd “Eerste Kok van België, 2015”. 

De titel van “Eerste Kok van België” bij Club Prosper Montagné is erkend als de hoogste professionele onderscheiding in België. De juryleden werden gekozen op basis van hun deskundigheid, onder leiding van Peter Goossens. In de video zie je Pascal in actie tijdens dit concours.

In Maaseik en omgeving kent iedereen de “Tiffany’s” als een gezellig klasse-restaurant met een verfijnde keuken, een uitstekende wijnkaart en een persoonlijke ontvangst. Sinds juni 2020 staat Pascal Peters aan het roer.

De Maaseikenaar studeerde aan de hotelschool van Hasselt en vervolmaakte zijn kennis en kunde in de klassieke Frans-Belgische keukens van enkele Limburgse toprestaurants.

Met de overname van de Tiffany’s startte hij voor het eerst een eigen restaurant. Dit was een logische volgende stap in het uitbouwen van zijn passie.

Pascal Peters

“De essentie van een goede keuken is de smaak, met respect voor het product. Daar ga ik voor. Dagverse producten, harmonieuze combinaties en vooral veel passie en liefde voor het vak”

zegt de winnaar van de prestigieuze meesterschapswedstrijd “Eerste Kok van België, 2015”. 

De titel van “Eerste Kok van België” bij Club Prosper Montagné is erkend als de hoogste professionele onderscheiding in België. De juryleden werden gekozen op basis van hun deskundigheid, onder leiding van Peter Goossens. In de video zie je Pascal in actie tijdens dit concours.

OVER TIFFANY'S BY PASCAL

Tiffany’s by Pascal belooft u een culinaire beleving, waar u in een ongedwongen sfeer kan genieten
van het meesterschap en de passie van Pascal Peters.

De keuken is tegelijk klassiek & hedendaags, verfijnd & smaakvol, licht & gezond, creatief & verrassend.

De wijnkaart bestaat uit uitgelezen Europese wijnen die perfect aansluiten bij de geserveerde gerechten. De uitgebreide keuze laat toe om te beantwoorden aan de verschillende smaken.

Het restaurant waarborgt met zijn 24 couverts intimiteit. Een gezellige setting voor feestelijke gelegenheden.

Het zomerterras op het schilderachtige Marktplein van Maaseik geeft je het gevoel te vertoeven in een kunstwerk van de gebroeders Van Eyck.

De keuken is tegelijk klassiek & hedendaags, verfijnd & smaakvol, licht & gezond, creatief & verrassend.

De wijnkaart bestaat uit uitgelezen Europese wijnen die perfect aansluiten bij de geserveerde gerechten. De uitgebreide keuze laat toe om te beantwoorden aan de verschillende smaken.

Het zomerterras op het schilderachtige Marktplein van Maaseik geeft je het gevoel te vertoeven in een kunstwerk van de gebroeders Van Eyck.

Het restaurant waarborgt met zijn 24 couverts intimiteit. Een gezellige setting voor feestelijke gelegenheden.